Raw4Dogs - Game Mix 1,5kg

Artikelnummer: RE2011
Vorige Artikel 7 van 7
12,19
Het artikel is uitverkocht. De voorraad zal zo snel mogelijk worden aangevuld. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail!

Raw4Dogs Game Mix 1,5kg

Raw4Dogs is een complete vers vlees voeding gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Transparantie en kwaliteit zijn voor ons belangrijke speerpunten. Raw4Dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. De voeding is daarnaast verpakt in een transparante verpakking waardoor je daadwerkelijk kan zien wat je koopt. Bovendien staat op elke verpakking duidelijk welke ingrediënten er in welke hoeveelheden zijn gebruikt!

Verkrijgbaar in handige worst van 1,5 kilogram die afwisselend gevoerd kan worden.

Voordelen RAW4DOGS menu: 

 Puur rauw product

 Hoge acceptatie en smakelijkheid

 Gezond, eerlijk en transparant

 Voor ieder ras en elke leeftijd

Onze aanbeveling

Raw4Dogs is compleet, wanneer het bestaat uit minimaal 4 diersoorten verspreid over 3 weken, exclusief vis. Voor de mondhygiëne van uw hond, en als hij eenmaal goed gewend is aan rauwvoer, adviseren wij hem minstens twee keer per week een gedroogde kauwsnack of een vlezig bot (kippennek, eendennek of kalkoennek) te geven. Aangepast aan de grootte van zijn kaken.


 

Ingrediënten:
Fazant (38%) (bevleesd fazantenkarkas, fazantenorganen), haas (30%) (bevleesd hazenkarkas, hazenorganen), hert (20%) (gemalen hertenvlees), groentemix (10%) (bloemkool, wortel, spinazie), zeewier (1%), zalmolie (1%), vitaminen en mineralen mix, cranberry (0,01%).

Analyse voedingswaarde:
Eiwit 17%, Ruwe celstof 0,9%, Vetgehalte 10%, Ruw as 3,1%, Calcium 0,8%, Fosfor 0,5%, Vocht 63%.

Oorsprong:
Nederland

© 2017 - 2021 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel