Hertengewei

Vorige Artikel 2 van 2
10,45
Voorraad: 6 stuks

Hertengewei

Door hun milde en natuurlijk geur is een hertengewei aantrekkelijk voor honden.
 

Het gewei heeft geen scherpe randen dus je hond kan onbezorgd kauwen! Tijdens het kauwen, schrapen de tanden en kiezen van de hond langs het gewei en wordt het tandplak verwijderd. Door het kauwen zal de buitenkant van het gewei langzaam slijten en komt het smakelijke merg binnenin vrij. Een aangename beloning voor het kauwen! 

Het hertengewei is geschikt voor honden van alle rassen. Het is extra geschikt voor jonge honden die hun tanden wisselen en honden met een allergie of gevoelige spijsvertering. Mocht de hond zijn interesse in het gewei verliezen dan kan het product een nacht in water geweekt of licht opgeschuurd worden.

De stukken hertengewei komen van de mannelijke herten en vallen elk voorjaar, net na de paartijd, op de grond. Onze geweien worden in de Europese bossen verzameld en, nadat ze op kwaliteit zijn gecontroleerd, worden ze geborsteld en in de juiste maten gezaagd. Doordat het een natuurproduct is kunnen de geweien nog licht naar grond ruiken en hoewel ze op maat gezaagd worden, verschillen ze allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.

Nog meer voordelen: 

  • een zuiver en 100% natuurproduct 
  • rijk aan calcium en mineralen
  • gaat lang mee en splintert niet


Maat M (76-150 gram): voor middelgrote honden 10-25kg => Franse Bulldog, Cocker Spaniel ...

Onze hertengeweien zijn een seizoensproduct en daarom elk voorjaar vers.  Ze zijn diervriendelijk, 100% zuiver, duurzaam en milieubewust. Hierdoor kan het voorkomen dat niet altijd alle maten beschikbaar zijn. 

 

 


 

Analyse Voedingswaarde:
Ruw eiwit 38,6%, Ruw vet 0,01%, Ruwe As 52,95%, Ruwe Celstof 1,24%, Vocht 8,57%

Herkomst:
EU

© 2017 - 2021 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel