NORTHMATE ® Green Slow Feeder

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
29,95 (inclusief btw)
Voorraad: 1 stuk

NORTHMATE ®  GREEN SLOW FEEDER

Een voerbak om uw hond te leren langzamer te eten.

 

Heel wat honden eten hun voeding te snel op. Dit geeft een negatief effect op de spijsvertering en zorgt dat uw hond minder snel voldaan is. De Northmate® Slow Feeder is een speciaal ontworpen voedersysteem dat uw hond stimuleert om rustig te eten en het eten uitdagender maakt. 

De slow feeder is ontworpen als een graszode waartussen de brokken of het natvoer verdeeld moeten worden. De hoogte van de grassprieten varieert tussen 3 en 7 cm, waardoor uw hond gedwongen wordt om rustiger te eten. De slow feeder helpt de tijd bij schrokkende honden te verlengen van 1 minuut (bij een normale voerbak) tot 15 minuten (bij de slow feeder).

Deze vaatwasmachinebestendige kom is gemaakt van duurzaam, niet-vervormbaar plastic. De kom kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en kan worden geplaatst op de plaats waar uw hond gewoonlijk eet. Met deze hondenbak zal uw hond nog meer van zijn maaltijd genieten omdat hij langzamer zal eten.

De Feeder is geschikt voor de meeste hondenrassen, behalve voor rassen met een korte snuit.

Kenmerken van de NORTHMATE ® Green Feeder hondenbak:

  • geschikt voor honden van alle leeftijden;
  • bevordert een langzamere voedselopname;
  • voor zowel brokken en natvoer

Let op: Houd toezicht op uw hond als u het voor de eerste keer gebruikt. Laat uw hond niet zonder toezicht achter wanneer u de voerbak gebruikt. Gebruik de NORTHMATE® Green Feeder niet als uw hond een gevoelig gehemelte of een andere mondaandoening heeft.


 

Materiaal:
Plastic

Formaat:
L 40 x B 30 x H 10 cm

© 2017 - 2022 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel