KVV VOOR HOND EN KAT                                                          

U wilt het beste voor uw hond of kat, maar de BARF methode lijkt u te ingewikkeld, is te tijdrovend of u bent bang dat u de maaltijden van uw hond of kat niet goed in balans krijgt? Begin dan met een rauwe, volledig natuurlijk, compleet en uitgebalanceerde voeding (KVV).

Varieer in diersoorten

Bij het voeren van rauwe voeding is het belangrijk om te variëren met verschillende diersoorten. Ieder diersoort bevat andere en verschillende aminozuren en mineralen, die van belang zijn voor de gezondheid van uw hond of kat. Een compleet menu bestaat uit minimaal 4 diersoorten in 3 weken met uitzondering van vis. Het is goed om eens per week vis (of een Oméga-3 supplement) te geven aan uw hond of kat, maar dit telt niet mee als diersoort.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid KVV

De tabel geeft een benadering in het aantal gram KVV per dag, afhankelijk van het gewicht van het dier. Deze hoeveelheden zijn een indicatie! Voer de aanbevolen hoeveelheid, terwijl u uw huisdier in de gaten houdt. Voeren wordt gedaan op het oog, aangezien twee honden of katten van hetzelfde gewicht totaal verschillende dagelijkse energiebehoeften kunnen hebben.

Aanbieding

BEZORGING IN DE AVEYRON - LOT - DORDOGNE

Wij bezorgen de diepgevroren producten met onze eigen bezorging, maandelijks aan huis in de departementen Aveyron, Lot en Dordogne. Op de dag van levering worden de bevroren producten geladen bij -18°C en direct geleverd. U kunt uw bestelling ook gratis afhalen in de Aveyron. Lees meer >>>

 

Vriendenprogramma

Ontvang €7,50- korting voor u en uw vrienden, door deze website aan te bevelen!
Lees meer>>>

Barmenu
© 2017 - 2020 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel