OVER ONS


Zeven jaar geleden besloten wij over te stappen op rauw vlees voor Biloute (9 jaar), onze Leonberg. Wij waren er toen niet  echt van overtuigd dat deze voeding beter zou zijn dan de brokken die we hem toen gaven. Maar wij wilden de invloed van vers vlees op zijn huidirritaties, groeipijnen en onverklaarbare ongemakken, testen. Na ongeveer drie maanden werd Biloute weer een gelukkige hond! Zijn gedrag veranderde op een positieve manier en de groeipijnen en onverklaarbare ongemakken waren verdwenen. Wij krijgen nog steeds vaak complimenten voor zijn glanzende vacht en zijn energieke uitstraling.

Door onze jarenlange ervaring van het geven van vers vlees aan onze honden, zijn wij ervan overtuigd geraakt dat natuurlijke, verse voeding het beste is voor de gezondheid van onze honden en katten.

Inmiddels hebben wij nog twee andere honden geadopteerd, Cooper (8 jaar) en Nina (16 jaar). Zij genieten ook van hun portie vers vlees dat elke dag aan hen wordt geserveerd.

 

Miranda & Guillaume

 

 

Aanbieding

Chillcoat 40,95 30,71

BEZORGING IN DE AVEYRON - LOT - DORDOGNE

Wij bezorgen de diepgevroren producten met onze eigen bezorging, maandelijks aan huis in de departementen Aveyron, Lot en Dordogne. Op de dag van levering worden de bevroren producten geladen bij -18°C en direct geleverd. U kunt uw bestelling ook gratis afhalen in de Aveyron. Lees meer >>>

 

Vriendenprogramma

Ontvang €7,50- korting voor u en uw vrienden, door deze website aan te bevelen!
Lees meer>>>

Barmenu
© 2017 - 2020 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel