OVER ONS

Acht jaar geleden besloten wij over te stappen op KVV voor Biloute, onze Leonberger. Wij waren er toen niet echt van overtuigd dat deze voeding beter zou zijn dan de kwalitatieve brokken die wij hem toen gaven. Maar wij wilden de invloed van vers vlees op zijn huidirritaties, groeipijnen en onverklaarbare ongemakken, testen. Na ongeveer drie maanden werd Biloute weer een gelukkige hond! Zijn gedrag veranderde op een positieve manier en de groeipijnen en onverklaarbare ongemakken waren verdwenen. Wij krijgen nog steeds vaak complimenten voor zijn glanzende vacht en zijn energieke uitstraling. Hij is inmiddels 10 jaar.

Door onze jarenlange ervaring met het geven van vers vlees aan onze honden, zijn wij ervan overtuigd geraakt dat natuurlijke, verse voeding het beste is voor de gezondheid van onze honden.

Inmiddels hebben wij drie andere honden geadopteerd; Cooper (8 jaar) en Jémie (6 jaar. Nina (16 jaar) hebben wij helaas in 2020 in moeten laten slapen. Zij heeft de laatste 2 1/2 jaar van haar leven bij ons gewoond. Al onze honden zitten zichtbaar goed in hun vel, dankzij hun dagelijkse portie vers vlees en natuurlijke hondensnacks.

Miranda & Guillaume

 

 

 

© 2017 - 2021 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel