BETAALMETHODEN

Credit Card

Wij accepteren Visa, Mastercard en Carte Bancaire.
Het is nodig om de volgende informatie in te voeren:

  • je creditcardnummer
  • verificatienummer van de kredietkaart (op de achterzijde van de kaart vermeld; het nummer bestaat uit 3 cijfers naast de 16 cijfers van het kaartnummer)
  • geldigheidsdatum kaart
  • de beveiligingscode

Niemand anders kan de gegevens gebruiken om aankopen te doen op andere online verkoop sites. Bij het betalen verschijnt er automatisch een venster van je bank waarop je de ontvangen beveiligingscode van je mobiele telefoon moet overnemen. Wij hebben geen toegang tot deze gegevens, omdat deze alleen beschikbaar zijn op de server van je bank.

Niet alle creditcards worden geaccepteerd voor deze beveiligingsprocedure (= het invoerscherm wordt niet geopend). Als je nog steeds gebruik wilt maken van deze dienst, neem dan contact op met je bank.

Het bedrag zal worden gereserveerd op je creditcard, niet gedebiteerd. Het bedrag wordt op je creditcard afgeschreven wanneer je bestelling wordt verzonden of geleverd. 

Belangrijk: Nadat je je creditcardgegevens hebt ingevuld, wordt je automatisch verbonden met de server van Mollie Payments. De overdracht en machtiging zal worden uitgevoerd via SSL-cryptografische technologie (wijze van overdracht van creditcardgegevens tijdens het bestelproces). Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven of door ons systeem opgeslagen.

Bankoverschrijving

Je betaalt het bedrag van je bestelling via overschrijving op onze bankrekening. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met onze bankgegevens. Wanneer je overschrijving op onze rekening is bijgeschreven, versturen/leveren wij de bestelde artikelen.

 

© 2017 - 2023 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel