Beste Hondenmaatje, 

Mijn naam is Jemie en ik ben een kruising herder van 7 jaar oud. Toen ik nog een kleine pup was, werd ik samen met mijn broertjes en zusjes naar het asiel in Figeac (Frankrijk) gebracht. Mijn baasje kon namelijk niet goed voor ons allemaal zorgen.

Ik heb 6 jaar in het asiel gewoond. Hoewel ik goed verzorgd werd, had ik daar erg veel stress omdat het zo druk was. Ik vond mensen heel eng, andere honden heel spannend maar mijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen heb ik altijd vast kunnen houden. En daar ben ik trots op!

In augustus 2020 ben ik geadopteerd en ben ik gaan wonen in een huis met nog twee honden. Ik moest in het begin heel erg wennen, maar ik kan wel zeggen dat het mij aardig lukt. Een van de twee honden is mijn grote voorbeeld en maatje geworden. Met hem ga ik dagelijks op avontuur en kan ik nog meer van de wereld om mij heen opsnuiven.

Vanaf de eerste dag krijg ik het allerbeste verse voer van de wereld van mijn nieuwe baasjes. Maar ik bleef last houden van wat kleine ongemakken. Ik krijg daarom van mijn baasjes een speciaal dieet en tussendoor wordt ik verwend met natuurlijke snacks, speciaal voor honden. Ik vind die snacks verukkelijk en hierdoor zit ik nog lekkerder in mijn vel.

Mijn grote wens is dat jij en al onze hondenmaatjes over de hele wereld kunnen snuffelen, proeven en genieten van deze overheerlijke, gezonde snacks!

Een poot,     

                Jemie 

 

© 2017 - 2023 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel