ONZE MISSIE

Mijn grootste drijfveer is om samen met mijn klanten te werken aan een gezond en gelukkig hondenleven voor hun viervoeter. Of het nu gaat om natuurlijke hondensnacks of gezonde voeding. Iedere hond is uniek en zo ook het verschil in hun eetpatroon. Bijvoorbeeld voor een hond met een voedselallergie, intolerantie of gewoon een kieskeurige eter. Een kleine aanpassing in de samenstelling van een dieet kan al van enorme meerwaarde zijn. 

Bij mij kan je terecht voor snacks die gegarandeerd 100% vrij zijn van chemische additieven, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. Ik bied mijn klanten natuurlijk gedroogde hondensnacks van een hoge kwaliteit aan, afkomstig uit Europa. Alle boxen worden met persoonlijke aandacht door mij samengesteld. 
 

MIJN BELOFTE 

  • ik maak het de baasjes zo makkelijk mogelijk: kiezen, bestellen en thuis geleverd in Frankrijk;
  • de hondensnacks zijn gegarandeerd afkomstig uit Europa;
  • de box is voordeliger dan wanneer je de hondensnacks los in de winkel koopt;
  • je kan rekenen op deskundig advies;
  • je kan eenmalig een Jemiebox bestellen of automatisch iedere maand ontvangen. 
     

WAAR HET BEGON

In 2010 ging ik op zoek naar een betere en gezondere voeding voor onze Leonberger Biloute.  De voeding moest naast gezond, ook makkelijk te geven zijn en niet al te duur, want een grote hond eet nu eenmaal veel.

Wat ik toen nog niet wist is dat deze manier van voeren BARF heet en al helemaal had ik toen niet kunnen bedenken dat ik enkele jaren later fulltime bezig zou zijn met deze gezonde manier van voeren. 

In 2020 adopteerde wij Jemie. Al snel bleek dat Jemie gevoelige darmen heeft en dat het noodzaak was dat wij haar een speciaal dieet moesten geven. Jemie is dol op eten en de natuurlijke beloning- en kauwsnacks bleken enorm populaire bij haar. De gedroogde snacks, waar niets anders mee is gebeurd dan drogen op een zo laag mogelijke temperatuur, bestaan voor 100% uit vlees of vis en zijn onbewerkt. Hierdoor ontstond mijn idee voor de Jemiebox.
 

WIE BEN IK

Ik ben Miranda en ik woon samen met mijn vriend Guillaume en onze drie honden, Biloute, Cooper en Jemie in een landelijke omgeving in de regio Occitanie in Frankrijk. 

Biloute onze Leonberger is als pup bij ons komen wonen en is nu een senior van ruim 10 jaar. Cooper is onze eerste adoptiehond en komt van een stichting die straathonden in  Turkije opvangt. Cooper is inmiddels 9 jaar en nog altijd een vrolijke hond vol energie en altijd zin in een lange wandeling. 

Nina, onze zwarte herder, hebben wij in 2020 in moeten laten slapen. Nina was ruim 16 jaar en is 10 jaar lang opgevangen door het asiel Masaq in Figeac. Doordat Nina enorm opknapte van de gezonde voeding en snacks die ze bij ons kreeg, heeft zij nog ruim 2 jaar bij ons gewoond en genoten van haar oude dag.  

Jemie is onze ‘nieuwste’ aanwinst en tevens ambassadeur van de Jemiebox. Zij is een kruising herder van 6 jaar en heeft, totdat wij haar in 2020 adopteerde, van pup af aan in het asiel in Figeac doorgebracht. 

 

WAT KAN JE VERWACHTEN

De Jemiebox wordt door mij samengesteld, ingepakt en verzonden. Buiten een ruim aanbod aan natuurlijk gedroogde hondensnacks zal je bij mijn geen aanbod van grote merken tegen komen met mooie plaatjes en praatjes. Ik houd het liever zo natuurlijk en simpel mogelijk.

Verder zal je bij mij nooit hondensnacks tegen komen uit China of Azië.  In deze landen wordt veelal goedkoop geproduceerd. De hondenkluiven worden vaak bewerkt met zout, suiker, geur-, kleur- en smaakstoffen. Minder onschuldig zijn de zware metalen en metaalzouten die worden gebruikt om de grondstoffen, het slachtafval, te reinigen. Deze hondensnacks worden vervolgens besproeit met pesticide om ongedierte tegen te gaan. Je ziet het niet, maar het zit er wel op.

Ik heb er daarnaast bewust voor gekozen om geen varkensoren en varkenssnuiten aan ons assortiment toe te voegen. De reden hiervoor is dat honden kunnen overlijden aan de ziekte van Aujeszky. Deze ziekte komt in grote delen van de wereld bij varkens voor. In Europa is de ziekte in veel landen bij gedomesticeerde varkens uitgeroeid. Echter het virus komt nog wel actueel voor bij wilde zwijnen. 

Door de ruime ervaring op het gebied van gezonde hondensnacks kan ik je adviseren bij specifieke wensen. Hierbij maak ik gebruik van een netwerk van leveranciers voor kwalitatieve producten. Kom je erachter dat jouw hond bepaalde producten uit de box niet lekker vind dan zal ik er bij een volgende bestelling rekening mee houden. 

Snacks van de minder voorkomende diersoorten zoals eend, fazant, geit, haas, hert, kameel, kangoeroe, paard en schaap zijn ook heel erg goed te gebruiken bij eliminatiediëten. Vooral eend en paard worden hier veel voor ingezet. Zo kun je jouw hond dan toch iets lekkers geven tussendoor!
 

ONZE GOEDE DOELEN

Ook ik ondersteun met veel liefde de stichtingen en asiels, meestal gerund door vrijwilligers die met veel toewijding zorgen voor honden die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Vaak zijn deze honden de hoop aan het verliezen; oud, heel jong, angstig, zwanger of ziek. Met de verkoop van de JEMIEBOX wil ik zoveel mogelijk 'tweede kans honden’ in Frankrijk helpen. Dit doe ik door een deel van de omzet beschikbaar te stellen aan meerdere goede doelen.

Gedreven en met veel passie wil ik een verschil maken door hondenlevens helpen te verbeteren!

 

 

 

© 2017 - 2023 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel