Wil jij ook jouw mening met ons delen? Graag!

Bij Mon4Pattes willen we altijd graag weten of we het goed hebben gedaan (of niet). 

Jouw feedback

Één van de mooiste dingen aan ons werk is dat we vaak te horen krijgen hoe blij de honden van onze klanten worden van onze natuurlijke hondensnacks en hondenspeeltjes. Wij werken met een klein team en jouw mening heeft een grote impact op hoe wij de dingen doen. Wat je ook doet: DANKJEWEL! Wil jij een paar vragen voor ons beantwoorden? Super, dat kan hier. Wij zien het graag tegemoet met een te gekke foto van jouw blije viervoeter! Dankjewel alvast.
Jouw hond blij, wij blij! 

 

Jemiebox Ambassadeur Programma 

Ben je enthousiast over de Jemiebox? Deel je enthousiasme en help andere klanten de Jemiebox te ontdekken, zodat ook zij gezonde, blije honden krijgen. Wil je Jemiebox ambassadeur worden, stuur ons dan een mailtje met je motivatie. 
 

Goede Doelen

Ieder jaar zal een gedeelte van de opbrengst van de Jemiebox geschonken worden aan twee goede doelen. Jij als klant hebt de mogelijkheid om een goed doel aan te dragen. De organisaties die in aanmerking komen dienen zich bezig te houden met honden of dieren in welke hoedanigheid dan ook. Om een goed doel aan te dragen vragen wij je om met ons contact op te nemen.

P.S.: heb je nog niet eerder bij Mon4Pattes besteld? Maak dan eens kennis met Jemie’s Proeverij box. Zeker weten dat jou hond er dol op is!
 

 

© 2017 - 2022 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel