VOOR DE LIEFDE VAN HONDEN     GEZOND, LEKKER & VERANTWOORD     GRATIS LEVERING VANAF € 59 - BINNEN 48U VERZONDEN

 

7 LEUKE TIPS OM VALENTIJNSDAG MET JE HOND DOOR TE BRENGEN 

Het is eens wat anders, een date met je hond. Maar ik durf te wedden dat erg veel hondenbaasjes zijn die hun viervoeter ooit wel eens ‘de liefde van hun leven’ hebben genoemd. Daarom geef ik je deze 7 leuke tips om op Valentijnsdag samen met je hond te ondernemen.

 

1) SAMEN SPORTEN

Begin de dag met een fijne wandeling of hardloopsessie met je hond of laat je viervoeter jou als levend klimrek gebruiken tijdens een ontspannen yoga-sessie.


 

2) VERSTOP HONDENSNACKS IN JE HELE HUIS 

Je kan je hond niet meer verwennen dan door zijn neus te stimuleren. Tover je huis (of tuin) om in een waar speurparadijs en je zal gegarandeerd een plek veroveren in zijn hondenhart. De eenvoudigste speurtocht is er eentje naar hondensnacks die je op stoelen, onder een handdoek, in wc-rolletjes, etc. verstopt. Maar voor gevorderde hondenneuzen kan je het ook wat moeilijker maken.
 

3) GA BAKKEN

Maak lekkere koekjes voor jezelf én voor je huisdier! Je bakt al heel eenvoudig speciale hondenkoekjes van een paar simpele ingrediënten zoals havermout, ei, olie en bouillon. Laat je hond niet te veel snoepen en beloon hem met een flinke wandeling om lekker in beweging te blijven.


 

4) VERWENDAG

Tover je huis om tot een trimsalon en geef je viervoeter een uitgebreide borstelbeurt of een ontspannen hondenmassage. We weten dat met name angstige en gestreste honden hier veel baat bij hebben. Het zorgt er ook voor dat de band tussen jullie twee nog hechter wordt!
 

5) STEUN EEN GOED DIEREN DOEL

In plaats van een duur cadeau kun je dit jaar ook een goed dierendoel steunen. Doe bijvoorbeeld een donatie aan je lokale dierenasiel of ja favoriete dieren beschermingsorganisatie.
 

6) MAAK EEN INSTAGRAM ACCOUNT EXCLUSIEF VOOR JE HOND 

Heeft jouw hond al een profiel op instagram? Het is de ideale manier om te pronken met je allerliefste huisgenoot, zonder vrienden en familie die net-iets-minder-hondengek zijn lastig te vallen. Bovendien leer je zo een heleboel andere hondenfans kennen. 
 

7) GEEF JE HOND EEN CADEAU

Wat zou Valentijn zijn zonder cadeautjes? Nu is het het ideale moment om jullie collectie speeltjes uit te breiden of je viervoeter te overladen met heerlijke, gezonde snacks. Je vindt vast wel een item dat perfect bij jouw hond past: de speciale Jemiebox Valentijn-editie ode piepende rose Flamingo Flo van het merk FyzzYard®, een verrassende doos Happy Hour wijn van ZippyPays®. Vergeet er geen fotootje van te maken voor op Instagram ;-) !

 

             

© 2017 - 2023 mon4pattes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel